3.Olağanüstü Genel Kurul Sonucu

— 29.06.2022

BEMSAŞ BİRLİK EĞİTİM MERKEZİ ve SAAT ÖZEL EĞİTİM REHABİLİTASYON SPOR SAĞLIK DANIŞMANLIK REHBERLİK TEMİZLİK TURİZM TAŞIMACILIK ve ORGANİZASYON HİZMETLERİ A.Ş.’ nin 29.06.2022 TARİHİNDE YAPILAN

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

 

BEMSAŞ BİRLİK EĞİTİM MERKEZİ ve SAAT ÖZEL EĞİTİM REHABİLİTASYON SPOR SAĞLIK DANIŞMANLIK REHBERLİK TEMİZLİK TURİZM TAŞIMACILIK ve ORGANİZASYON HİZMETLERİ A.Ş.. nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 29.06.2022 tarihinde saat 10:00’da Tepebaşı Mahallesi Çaycuma Sokak No:7 Keçiören – ANKARA adresinde Ticaret İl Müdürlüğünün 28.06.2022 tarih ve 76023807 sayılı yazısı ile görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Mehmet YORGAN’ın gözetiminde yapılmıştır.

 

Toplantıya ait çağrı; kanun ve esas sözleşmede öngörüldüğü gibi ve gündemi de ihtiva edecek şekilde, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinin 13.06.2022 tarih ve 10597 sayılı nüshasında ilân edilmek suretiyle ve ayrıca nama yazılı pay sahipleri ile önceden pay senedi tevdi ederek adresini bildiren hamiline yazılı pay sahiplerine taahhütlü mektupla, toplantı gün ve gündeminin bildirilmesi suretiyle süresi içinde yapılmıştır. Hazır bulunanlar listesinin  tetkikinde, şirket paylarının toplam itibari değerinin 240.000 TL (iki yüz kırk bin Türk Lirası) olan 24.000.000 payın; toplam itibari değeri 19.200 TL (on dokuz bin iki yüz Türk Lirası) olan, 1.920.000 payın vekaleten, toplam itibari değeri 179.809,26 TL (yüz yetmiş dokuz bin sekiz yüz dokuz Türk Lirası yirmi altı Kuruş) olan 17.980.926 payın  asaleten olmak üzere toplam itibari değeri 199.009,26 TL (yüz doksan dokuz bin dokuz Türk Lirası yirmi altı Kuruş) olan 19.900.926 payın  toplantıda temsil edildiğinin,  böylece gerek Kanun gerekse esas sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut olduğunun anlaşılması üzerine toplantı şirket yönetim kurulu başkanı Betül DEMİROK tarafından açıldı. Atatürk ve aziz şehitlerimiz adına saygı duruşu yapıldı ardından İstiklal Marşı hep birlikte okundu.

 

Şirket çalışanlarından Kader ASLAN, Aybike ERKOÇ, Bilge KAYIŞ, Gonca TÜRKCAN, Bülent ZEYDAN misafirlerden Selahattin IŞIK, Nuri YÜCEL, Mehmet ÇETİNER ve Öykü AVAN toplantı salonunda hazır olduğu görülmüş, toplantıya dinleyici olarak katılmaları genel kurulun oyuna sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.

 

Toplantıda fotoğraf ve video çekilerek kayda alınması yönetim kurulu başkanı tarafından oylandı. Bakanlık Temsilcisinin toplantıya eşlik etmesi ve önem arz edecek hassas konularda değerlendirme yapılacağından Genel Kurul tarafından oy çokluğu ile ret edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

 

GÜNDEM MADDELERİ:

1 – Şirketin 19.200 TL (on dokuz bin iki yüz Türk Lirası) değere itibar eden 1.920.000 adet paya karşılık gelen hisse sahibi Neriman Ceren İLHAN’ı temsilen Büşra Nur AKSU ve şirketin 95.000,00 TL (doksan beş bin Türk Lirası) değere itibar eden 9.500.000 adet paya karşılık gelen hisse sahibi Betül DEMİROK’un toplantı başkanlığının oluşturulması için verilen önerge (Ek-1) Genel Kurulun oyuna sunuldu. Oy birliği ile Yavuz Tansel DEMİROK toplantı başkanlığına, Aybike ERKOÇ (TC.21748642802) tutanak yazmanlığına, Kader ASLAN (TC. 11095002176) oy toplama memurluğuna seçildiler. Toplantı başkanlığı yerini aldı ve toplantı başkanı gündem maddelerini Genel Kurula tekrardan okudu ve oylamaya sundu. Oy birliği ile gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

 

2 – Toplantı başkanı Genel Kurulun Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında İç Yönerge 8.maddesi doğrultusunda kontrollerini yaptı;  Toplantı yeri şirket tüzüğüne uygun il sınırları içerisinde yapıldığı, İlanın, ilan ve toplantı günleri hariç en az iki hafta önce Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinin 13.06.2022 tarih 10597 sayılı nüshasında yapıldığı, pay defterinde yazılı pay sahiplerine toplantı günü ile gündem ve ilan iadeli taahhütlü mektupla bildirildiği, Toplantı yerine girişte ilgili yönetmeliğin 5.maddesine uyulduğu, Toplantının yapılması için yeterli nisabın sağlandığı, Toplantıda pay defterinin, gündemin, hazır bulunanlar listesinin kanun ve yönetmeliklere uygun toplantı salonunda bulunduğu, Hazır bulunanlar listesinin toplantıda bulunan pay sahiplerince asaleten, toplantıda bulunmayan ancak vekaleten görevlendirilen pay sahipleri yerine vekillerinin imzaladığı, Yönetim Kurulu ‘ndan en az bir üyenin toplantıda hazır bulunduğu, tespiti yapıldı ve Genel kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığına oy birliği ile yetki verilmiştir.

 

3 – Şirket ana sözleşmesi “Şirket Ortaklarının Hisse Satışı” başlıklı 8’inci maddesi değişikliğine ilişkin Neriman Ceren İLHAN (toplam itibari değeri 19.200 TL (on dokuz bin iki yüz Türk Lirası) olan 1.920.000  pay sahibi) temsilen Büşra Nur AKSU’nun önerisi (Ek-2) ve Yönetim Kurulunun görüşü Genel Kurula okundu (Ek-3), müzakereye açıldı Yönetim Kurulu Başkanı Betül DEMİROK söz alarak kürsüden Genel Kurula ekteki şekilde (Ek-4) hitap etti başkada söz alan olmadı. Tadil metni  (Ek-5) Genel Kurulun oyuna sunuldu. Şirket ana sözleşmesi “Şirket Ortaklarının Hisse Satışı” başlıklı 8’inci maddesi değişikliği oy birliği ile kabul edildi.

 

5 – Dilek temennilerde söz alan olmadı. Divan Başkanı toplantıyı saat 12:00 de itirazsız olarak kapatmıştır. 29.06.2022 Keçiören – ANKARA

 

  Bakanlık Temsilcisi                    Toplantı Başkanı                   Tutanak Yazmanı                        Oy Toplayıcı

   Mehmet YORGAN                 Yavuz Tansel DEMİROK                  Aybike ERKOÇ                   Kader ASLAN